Naast de beste stranden van Andalusië, heeft Zahara de los Atunes ook een ruim aanbod aan sportactiviteiten, vrijetijdsbestedingen, gastronomie, enz. Al die dingen die u een onvergetelijke vakantie zullen bezorgen.

Zahara de los Atunes bevindt zich in een bevoorrechte enclave, waar land en zee samenkomen en een groot aantal attracties en activiteiten in de buitenlucht wordt aangeboden. Ga wandelen, paardrijden of vaar door de Atlantische wateren. Daarnaast zijn er talloze wateractiviteiten zoals duiken en snorkelen, waardoor u de schoonheid van onze zeebodem kunt ontdekken.

ZAHARA DE LOS ATUNES

Zahara is een klein vissersdorp die zich heeft omgevormd tot een van de beste toeristische bestemmingen in Spanje. Het heeft een kustlijn van 1600 m lang en een gastronomisch aanbod gericht op blauwvintonijn en Retinto rundvlees. In de zomer komt daar ook nog eens een interessant, ontspannen nachtleven bij met verschillende bars aan het strand, livemuziek en een onovertroffen magie.

Image

ATLANTERRA

Samen met Zahara de los Atunes is Atlanterra een bevoorrechte enclave welke is omgebouwd tot woonwijk, met luxe villa's omgeven door uitgestrekte tuinen. Dit is een van de best bewaarde geheimen van de Andalusische kust en wordt bewoond door mensen met respect voor de natuur en liefde voor de rust. Atlanterra is erin geslaagd om zijn natuurlijke schoonheid te behouden dankzij een duurzame ontwikkelingsaanpak. Deze aanpak heeft het mogelijk gemaakt om het maagdelijke strandgebied en de duinen te onderhouden en te behouden zoals ze altijd al waren. In Atlanterra begint het uitgestrekte natuurpark van de Straat van Gibraltar, een ideale plek om vogels te observeren en sporten te beoefenen zoals wandelen, mountainbiken of klimmen.

Image

BOLONIA Y RUINAS DE BAELO CLAUDIA

Bolonia bevindt zich tussen Zahara en Tarifa, en is één van de bekendste plaatsen in de provincie. Naast een zeer groot strand, koud water en weinig toeristen, heeft het de ruïnes van Baelo Claudia, een oude Romeinse stad die uitstekend bewaard gebleven is, en een natuurlijke duin van meer dan dertig meter hoog.

Image

TARIFA: LA TIERRA DEL WINDSURF

Tarifa is de zuidelijkste stad van het Iberische schiereiland en één van de meest winderige plaatsen van Spanje, waardoor het een wereldwijd bekende plek is geworden voor wind- en kitesurfen. De surfsfeer is het hele jaar door aanwezig en daarnaast ligt de stad ook in een bevoorrechte natuurlijke enclave, het Natuurpark van de Straat van Gibraltar.

Image

BETOVERENDE DORPEN

De Route van de Witte Dorpen (La Ruta de los Pueblos Blancos) (in het Cadiz gebergte), Vejer de la Frontera of Medina Sidonia bieden verschillende mogelijkheden om de oudste geschiedenis van de regio te leren kennen. Deze dorpen, van oeroude Arabische traditie en later veroverd door de christenen, behouden hun witgekalkte voorgevels en zijn een uitzonderlijke plek om heerlijk rond te wandelen, de typische gastronomie te ontdekken en te genieten van religieuze monumenten zoals kerken of heiligdommen.

Image

STRANDEN

Wij presenteren u een selectie van de meest representatieve stranden in het gebied, gerangschikt van noord naar zuid.

Image

Los militares · Zahara de los Atunes

Image

Pueblo · Zahara de los Atunes

Image

Búnker · Zahara de los Atunes

Image

Cala de los alemanes · Zahara de los Atunes

Image

El palmar · Conil de Frontera

Image

Faro de Trafalgar · Caños de Meca

Image

Bolonia · Tarifa

Image

Los lances · Tarifa

Image

Onroerend goed lijst in Vejer de la Frontera

Waar ons te vinden

Ctra. de Atlanterra s/n edif. Comedores
11393 Zahara de los atunes
Tlf.: 956 439 566 · 617 342 119
Fax: 956 439 457

Deze website maakt gebruik van cookies. U kunt ons cookiebeleid hier bekijken. Als u doorgaat met browsen, accepteert u dit