Wij bieden service aan de eigenaren en klanten die geïnteresseerd zijn in Zahara en de omgeving om zo hun integratie in de regio te vergemakkelijken.

Wij voeren alle soorten juridische procedures uit zoals documentatie, financiering, het opstellen van privé contracten en akten, enz. Ook coördineren en regelen wij afspraken met verhuurders, notarissen en advocaten. Een service voor klanten in alle talen.

WIJ BEHEREN DE BOUW VAN UW VILLA

Zahara Villas beheert de bouw van uw villa, beginnend bij de voorstudie tot en met de oplevering van de sleutels. Wij zorgen voor de planning, organisatie en juridische procedures die nodig zijn om uw project met het beste resultaat af te ronden. We werken samen met professionals op hoog niveau, waaronder architecten, ingenieurs, ontwerpers en bouwbedrijven.

- Wij hechten veel belang aan een nauwe samenwerking met de klant, maken van zijn of haar idee ons doel en houden een optimale communicatie tussen beide partijen in stand.

- Wij adviseren over duurzame energie en bouwmaterialen om de unieke schoonheid van het gebied te behouden zonder afbreuk te doen aan het comfort.

- Wij adviseren over de selectie van architecten, projectmanagers, aannemers en andere professionals, en ook over de keuze van materialen en grondstoffen.

- Wij stellen de kostenraming op en zoeken op basis van uw budget naar de beste prijs-kwaliteitverhouding.

WIJ BEHEREN DE VERHUUR VAN UW VILLA

Wij zijn specialist in high-end huisvesting en beheren het gehele verhuurproces inclusief onderhoud, schoonmaak, reparatie, enz. Wij bieden allerlei diensten aan en zorgen voor kwaliteit in al onze activiteiten zodat onze klant zich thuis voelt.

Als u een villa heeft in Atlanterra en u uw inkomsten wilt verhogen door deze te verhuren in bepaalde periodes of het hele jaar door, kunt u op ons rekenen, zoals meer dan 20 eigenaren dat al doen.

WIJ BEHEREN DE VERKOOP VAN UW EIGENDOM

Als u eigenaar bent van een woning en overweegt deze te verkopen, kunt u op ons rekenen om het hele verkoopproces voor u te beheren. Wij adviseren u om de waarde van uw vastgoed vast te stellen, stellen de benodigde documentatie op en treffen de nodige maatregelen. Met 15 jaar aan ervaring beschikken wij over alle benodigde tools zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Om de verkoop succesvol te laten verlopen, zullen wij zonder extra kosten gebruik maken van onze contacten en internationale verkoopkanalen.

Vul ons formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onroerend goed lijst in Vejer de la Frontera

Waar ons te vinden

Ctra. de Atlanterra s/n edif. Comedores
11393 Zahara de los atunes
Tlf.: 956 439 566 · 617 342 119
Fax: 956 439 457

Deze website maakt gebruik van cookies. U kunt ons cookiebeleid hier bekijken. Als u doorgaat met browsen, accepteert u dit